Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră despre Alexa. "Oamenii nu au simțit în viața lor ce am simțit eu alături de el!"  

Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Alexa,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Iulie 2019
Data actualizare: 16 Iulie 2019
La trei zile după ce a fost surprinsă în timp ce îl lovea cu pumnul pe Dan Alexa, Ana Maria a vorbit în premieră despre incident în emisiunea La Măruță de la PRO TV

"Nu-mi face cinste. Am crescut pe stradă, pe stadion, între bărbați. Sunt o fire impulsivă, vulcanică.(...)Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta.  Eu am ieșiri din astea. Sunt omul care își pune cenușă în cap. Recunosc, m-a prins de mână și mi-a zis, hai, lasă-mă, te rog eu mult, termină!

Mi-a zis și Laur că nu e normal așa ceva. Trebuie să am o conduită normală, sunt manager, nici noi ca familie nu putem să facem asta."

Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să fie gelozia cea care a împins-o la gestul necugetat. 

"De ce să fie gelozie, că doar fata era cu noi înăuntru?!! Alexa este cel mai bun prieten al meu".

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Alexa.

"Este cel mai bun prieten al meu. Este cel mai bun produs pe care eu pot să-l am. Cel mai bun antrenor. E un caracter cum puține se nasc. I-am zis că îmi pare rău, regret, n-am știut că este presa acolo."

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Dan Alexa. 

"După ce am văzut ce au spus alți bărbați din fotbal, m-am gândit că pumnul ăsta trebuia să plece către altcineva"

"De ce să fie dat afară Dan Alexa? Arată-mi un bărbat din România care a avut această educație aleasă și a dat o lecție tuturor bărbaților din România. Păi eu îl reprezint pe omul ăsta. Eu am făcut performanță cu omul asta. dar oamenii aștia n-au simțit in viata lor ce am simtit eu alături de Alexa!", a mai spus impresara.

Cătălin Măruța a rugat-o să clarifice și zvonurile despre divorț. Anamaria prodan i-a arătat acestuia verigheta de pe deget și i-a replicat: "Nu ai fi știut tu dacă aș fi divorțat? Tu ce crezi? "

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies