Andreea Banică, cel mai sincer interviu dat vreodată: "Da, tata m-a bătut, ne bătea pe toate! Dar știam că era bolnav"

Andreea Banică, cel mai sincer interviu dat vreodată: Da, tata m-a bătut, ne bătea pe toate! Dar știam că era bolnav
Citeste mai mult despre: Andreea Banica, emotie, interviu, mama, tata,
Data publicarii: 09 Decembrie 2021
Data actualizare: 09 Decembrie 2021
În prag de sărbătoare, Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a povestit despre dramele din viața ei. 
Andreea și-a petrecut mare parte din copilărie la Eforie Nord, alături de bunică, dar își amintește și de perioadele în care a stat cu părinții:
 
"Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm. Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (...) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (...) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav."


 

La fel de sinceră, Andreea Bănică a continuat:
 
"Cântam non-stop. Nu știu cât se știe despre mine asta. Mă agățam de treaba asta pentru a uita și era singura șansă de a supraviețui. Eram cu Lucian, nu știam cât va sta, nu va sta....Nu știi... Și atunci ce făceam, cântam?"
 
Pentru că fosta sa colegă de la Exotic, Julia Chelaru, a spus despre ea că era prea ambițioasă în perioada când cântau împreună, Andreea a povestit:
 
"Eu nu făceam altceva decât să muncesc. Eram mereu motorul. Dar ce nu se știa, era că nu mi-am dorit să fiu singură. Când m-au lăsat, mă gândeam, oare ce am făcut, oare sunt așa rea?"

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies