Andreea Banică dezvăluie secretul unei relații fericite! Ce ar schimba în povestea de iubire cu Lucian 

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 28 Septembrie 2021
Data actualizare: 28 Septembrie 2021
Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Nu de puține ori, Andreea a vorbit la superlativ despre bărbatul care îi este alături de atât de multă vreme. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, solista a dezvăluit că există și momente mai puțin plăcute în cadrul relației lor și nu este totul numai lapte și miere.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în anul 2008 și sunt părinții a doi copii. Din exterior par a fi cuplul perfect, iar Andreea susține că soțul ei unul dintre cei mai buni și implicați tați pe care i-a văzuit vreodată. Solista a povestit La Măruță că viața de familie este foarte importantă pentru ea, însă și-ar dori ca uneori să poată petrece mai mult timp singură cu Lucian.

A povestit că recent a avut o discuție aprinsă în care i-a explciat acestuia lucrurile care o deranjează nespus. Printre ele se numără faptul că programul încărcat le ocupă aproape tot timpul și rare sunt ocaziile în care pot sta "doar ei doi, ca pe vremuri, la început". 

În ciuda micilor divergențe și al programului foarte aglomerat, Andreea este recunoscătoare pentru faptul că a găsit persoana alături de care dorește să îmbătrânească. 

"Este unul dintre cei mai implicați tați pe care îi cunosc, uneori îi reproșez că este prea implicat și îi spun "mai lasă copilul ăsta să stea și cu mine că începe să nu mai știe că are mamă!", a povestit Andreea pe un ton glumeț.

"Părintele are nevoie de timp pe care îl petrece singur cu celălalt părinte pentru ca familia să dăinuiască, să trăiască în timp mai mult. Mi se pare foarte important acest aspect. Cu cât părintele este mai odihnit, mai relaxat, în familie se întâmplă același lucru"
, a dezvăluit artista.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!