Andreea Tonciu a fost dată de gol de propria fiica! Motivul pentru care fosta prezentatoare nu poate renunța la telefonul mobil 

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 02 Noiembrie 2021
Data actualizare: 02 Noiembrie 2021
Andreea Tonciu a sosit marți în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Fosta prezentatoare TV a venit însoțită de fiica sa, Rebeca, iar micuța a răspuns unor întrebări comice. 

Andreea Tonciu și fotbalistul Daniel Niculescu s-au căsătorit în anul 2016 și sunt părinții unei fetițe pe nume Rebeca. De când a devenit mama, Andreea Tonciu a renunțat la aparițiile televizate și a preferat să își dedice timpul familiei. 

Invitată La Măruță, Andreea Tonciu a vorbit despre viața de familie, iar cea mică a descris-o, într-o manieră simpatică, pe mama sa. 

Andreea Tonciu a primit o pereche de căști pentru a asigura izoalrea fonică, în timp ce Rebeca a răspuns întrebărilor adresate de către Cătălin Măruță. 

Rebeca a dezvăluit că Andreea Tonciu petrece mult timp în fața oglinzii înainte de a ieși din casă și că este dependentă de telefonul mobil, dar și că fosta prezentatoare "își face 20 de de selfie-uri pe zi".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies