Aprecieri și critici după momentul legat de vaccin din Las Fierbinți! Ce spune doctorul Adrian Marinescu?

Aprecieri și critici după momentul legat de vaccin din Las Fierbinți! Ce spune doctorul Adrian Marinescu?
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, dr Adrian Marinescu, vaccin,
Data publicarii: 01 Octombrie 2021
Data actualizare: 01 Octombrie 2021
Las Fierbinți a avut pe 30 septembrie un episod special despre vaccinare, conspiraţii, frici și îndoieli legate de administrarea vaccinului.   

Adrian Titieni a intrat în rolul doctorului care afirmă: "Nu-ţi bagă nimeni CIP, nu te face Illuminati". Cu un final cu toată lumea vaccinată din Las Fierbinți, episodul s-a încheiat cu o mulțime de comentarii, pro sau contra. O serie de aprecieri și critici. Prin telefon a intrat în emisiunea La Măruță și medicul Adrian Marinescu, specialist care a prezentat un peisaj asemănător celui ilustrat de doctorul din serial:

"Din păcate au crescut prezentările la spital. Ce reușim să eliberăm, ocupăm la loc. Avem o problemă cu toate locurile din spital. Nu înseamnă că nu vom găsi o soluție. (...) Varianta din Marea Britanie a fost într-o curbă, iar între valuri există o curbă. A fost un interval de timp între cele două curbe și de aceea nu aveam cazuri asa de multe vara. Sunt încă oameni sceptici în ceea ce privește pandemia. Nu cred că e cel mai important procent însă. (...)Medicii nu ar fi  pe ideea că trebuie să fie tombole sau mici cu muștar. Nu înseamnă că e un lucru corect sau rezolvă ceva, dar există.(...) În Terapie Intensivă, din 100 de oameni, 95 nu sunt vaccinați. (...) Cei cu forme grave regretă că nu și-au făcut vaccinul." 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies