Băiețel sau fetiță? Luis Gabriel și Haziran au aflat sexul copilului în timpul petrecerii

Data publicarii: 24 Ianuarie 2022
Data actualizare: 24 Ianuarie 2022
Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți în curând. Cu această ocazie, familia a organizat pentru cei doi o petrecere tematică în cadrul căreia au aflat sexul bebelușului.

La marele eveniment au fost invitați, alături de familie, și o serie de prieteni apropiați. Ei s-au delectat cu preparate fine și băuturi pe măsură, însă momentul preferat al serii a fost o bătălie nostimă dintre două mascote. La finalul confruntării, mascota învingătoare avea să dezvăluie sexul copilului.

Cum mascota fetiță a fost învinsă am dedus imediat că vom avea un băiețel”. Cuplul a fost copleșit de bucurie și a sărbătorit cu și mai multă bucurie alături de invitați servind tort și șampanie sub ploaie de confetti. 


Sora cântărețului Luis și a frumoasei Haziran au fost singurele persoane din familia celor doi care au știut de la început sexul bebelușului.

Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, a mărturisit cuplul în platoul emisiunii “La Măruță”. 

Voi naște natural pe la sfârșitul lunii iunie, iar bebelușul va fi în zodia Racului”, a dezvăluit artista.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies