Bănel Nicoliță, viața după divorț și planul măreț

Citeste mai mult despre: Banel Nicolita, La Maruta, sport,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 31 Martie 2022
Data actualizare: 31 Martie 2022
Fostul fotbalist Bănel Nicoliță (37 ani) a povestit, într-un interviu pentru emisiunea La Măruță, de ce a renunțat la proiectul de la Făurei și ce își dorește să facă în viitor. 

Fostul mijlocaș al Stelei București (actuala FCSB) a reușit să își ducă echipa din orașul natal până în Liga 3, dar fără sprijinul autorităților locale, lui Nicoliță i-a fost greu să mai susțină echipa. 

Într-un interviu pentru emisiunea La Măruță, Nicoliță a explicat motivele: 

„Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine. M-am întâlnit cu domnul primar, mi-a spus că va încerca să ne ajute. Eu din vară nu voi mai merge acolo. Mi-am băgat și familia, și prietenii și degeaba. Cu siguranță că mă doare sufletul, pentru că e ca o afacere. Eu am vrut să promovez mulți copii”.  

Nicoliță nu renunță la sportul care l-a consacrat și a anunțat că va deschide o școală de fotbal care-i va purta numele.

„Mă bucur că obiectiv este Școala de Fotbal Bănel Nicoliță. Dacă vreți să aduceți copiii, eu voi fi antrenor, o să-i ajut să ajungă fotbaliști mari. De săptămâna viitoare voi fi alături de copilași, să-i antrenez”. 

Fostul internațional a povestit și despre fetele sale: „Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătoase. Sunt bucuros că cea mică merge la gimnastică, la Steaua. Cea mare încă nu s-a hotărât.”

Bănel Nicoliță nu a dorit să dea mai multe detalii despre viața privată, dar a spus: 

„Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies