Cătălin Cazacu, despre planurile sentimentale, dar și despre relația cu mama copilului său: "Am ajuns să o respect"

Citeste mai mult despre: Cătălin Cazacu, distanta, marturisiri, tata,
Data publicarii: 07 Aprilie 2022
Data actualizare: 07 Aprilie 2022
Cătălin Cazacu a venit La Măruță, unde a oferit cel mai sincer interviu.
Deschis, acesta a vorbit despre faptul că, în trecut, a fost tată...la distanță și a avut și conflicte cu mama copilului său. Acum însă lucrurile stau altfel:

"Da, sunt într-o relație frumoasă. Dacă mă căsătoresc, te chem, Măruță. (...) Timpul le rezolvă pe toate. Eu cu mama copilului meu avem o relație atât de mișto. (...) Am ajuns să o respect pentru că știu prin câte a trecut."
 
Mama copilului lui Cătălin Cazacu este Niko Delinescu, artistă considerată una dintre cele mai sexy interprete de muzică populară. Tot "La Măruță", Niko și-a deschis sufletul și a povestit cum l-a cunoscut pe Cătălin Cazacu la un an de zile de când a murit primul ei soț.


 

Niko Delinescu: "Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (...) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el.(...)Deocamdată Andrei nu stă cu tatăl său, dar când va mai crește, probabil o să stea cu el. (...) Deocamdată nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat, deși cine știe. (...) Noi am stat cinci ani împreună când Cătălin 


 
Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos.
 
Vedeți mai multe în interviul atașat acestui material

INSTAGRAM: CĂTĂLIN CAZACU
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies