Cătălin Măruță: "Andreea Esca, foarte rebelă"! Ce i-a povestit vedeta și ce i-a gătit lui Măruță de ziua lui?

Citeste mai mult despre: Andreea Esca, aniversare, Catalin Maruta,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2022
Data actualizare: 27 Ianuarie 2022
Pe 27 ianuarie, Cătălin Măruță a împlinit 44 de ani, iar Andreea Esca i-a pregătit o surpriză cu totul specială.       
Mai precis, i-a adus un tort diferit, făcut din salată de vinete, după o rețetă la care vedeta e deja expertă:

„La mulți ani! Am văzut că prea erai în armonie cu corpul și cu spiritul și m-am gândit să te trezesc la realitate și am făcut acest tort elegant!”, i-a spus Andreea lui Măruță!"
 
Deși e mândră de salata ei de vinete, Andreea a recunoscut că "tortul" ei "pălește" în fața salatei de boeuf care avea ca ornament chiar...fața lui Măruță, făcută de Mariana Grigoruță, denumită "regina salatelor de boeuf." Salata care îl înfățișa pe Cătălin avea fața prezentatorului realizată din șuncă, iar ochii și nasul din piper.

Cu multă energie și foarte tonică, Andreea Esca și-a amintit de copilărie și adolescență și chiar l-a făcut pe Măruță să exclame: "Andreea Esca, foarte rebelă."

„O dată am vorbit atât de mult la telefon, încât a venit nota foarte, foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine, pe vremea aia era un alt fel de parenting, așa că am plecat prin liceu și am făcut chetă printre colegi, ca să plătesc telefonul pe ascuns, pentru că era foarte, foarte mult. Ai mei află chiar acum. (...)

Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă. Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon. O sunam pe mamaie, pe cine să sun? (...)Daaa, eram rebelă (râde n.a)... Mai târziu luam mașina din fața blocului și o puneam exact în aceeași poziție și le-am spus părinților mei târziu, cred că aveam vreo 30 și ceva de ani. Reacția mamei a fost că știau, că eu luam  mașina, dar nu puneam benzină."


FOTO: CAPTURĂ EMISIUNEA LA MĂRUȚĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies