Cătălin Măruță, față în față cu un nou personaj Masked Singer! Tu ghicești cine se ascunde în costumul Cameleonului?

Cătălin Măruță, față în față cu un nou personaj Masked Singer! Tu ghicești cine se ascunde în costumul Cameleonului?
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 08 Septembrie 2021
Data actualizare: 08 Septembrie 2021
Miercuri, Cătălin Măruță a fost vizitat în platoul emisiunii sale de un nou personaj care iși va face apariția în show-ul Masked Singer. Cameleonul a impresionat prin costumul spectaculos și a transmis telespectatorilor un mesaj. 

Masked Singer, sezonul doi, va avea premiera joi, de la ora 21.30, pe PRO TV, iar concurenții promit să impresioneze și să creeze confuzie atât în rândul detectivilor, dar și al telespectatorilor. Dacă săptămâna trecută, Bufnița a fost invitată în platoul La Măruță, iată că a venit rândul Cameleonului să facă spectacol .

Cel ascuns în spatele costumul minuțios lucrat nu a oferit prea multe indicii, însă Cătălin și colegii săi au ajuns la concluzia că luptătorul Benny Adegbuyi dă viață personajului misterios. "Sunt exact așa cum mă descriu manualele, colorat, liniștit și agresiv atunci când trebuie să atac", a fost indicul spus de către Cameleon.


Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară. Începând din 9 septembrie, Masked Singer România revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Până atunci, urmăriți conturile de socializare Masked Singer România pentru mai multe surprize: Instagram, Facebook și Tik Tok.

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus 

Ghicește cine e cameleonul de la Masked Singer România


 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies