Ce a făcut Vasilică Ceterașu după ce soția sa a aflat că are aplicația Tinder. Noi dezvăluiri în emisiunea La Măruță

Citeste mai mult despre: Vasilica Ceterasul, La Maruta, muzica, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Noiembrie 2021
Data actualizare: 05 Noiembrie 2021
Vasilică Ceterașu a fost invitat astăzi în emisiunea La Măruță, unde a povestit despre cel mai recent turneu al său din Statele Unite. De asemenea, artistul de muzică populară a amintit despre momentul devenit viral pe internet, când soția sa a aflat că are instalată în telefon aplicația Tinder.

Interpretul de muzică populară a stat trei săptămâni în SUA, împreună cu soția sa Amalia. 

„Am concertat peste tot. A fost super. Au zis: Vasilică, hai un pic pe la noi că e criză în România, mai schimbi și tu cauciucurile, uleiul la mașină...Am fost în Miami, Vegas, în Los Angeles. Am cântat la un botez cu 300 de persoane invitați.”


Vasilică Ceterașu a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă mai are în telefon aplicația Tinder, iar interpretul a răspuns râzând: „Mi-ați stricat treburile, gata, s-a dus...M-am băgat pe badoo.( o altă aplicație de dating).  Mă actualizez, sunt fresh. De badoo i-am zis: vezi că ăsta este un site de vânzări de mașini. 

Referitor la reacția soției, cântărețul a spus: „ Nu s-a așteptat, îți dai seama. Da ne-am împăcat, suntem bine, suntem fericiți. Am dus-o în Miami, la plajă, frumos...

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: Instagram/ vasilică.ceterasu
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies