Cei 5 arhitecți care vor îndeplini noi "Visuri la cheie"

Cei 5 arhitecți care vor îndeplini noi Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, arhitecti, sezonul 6,
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Aprilie 2019
Data actualizare: 03 Aprilie 2019
Arhitectii emisiunii "Visuri la cheie" au acceptat invitatia emisiunii La Măruță. Trimite povestea unei familii care merita ajutor, AICI  

În cadrul emisiunii "La Măruță" am aflat detalii despre cum decurg filmările pentru cel de-al șaselea sezon "Visuri la cheie" din partea echipei de arhitecți. Această echipă este formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu.

"Până acum este super.  La început mereu este frumos. Avem timp și de multă odihnă de care profitam foarte mult". a spus Alina Vîlcu. Arhitecta se află la patrulea sezon din cadrul emisiunii Visuri la Cheie.

"Este minunat mă simt foarte norocoasă că fac parte din această echipă. Aici există un vibe foarte bun.", a comentat Cristina Joia.

Prima zi de filmare a noului sezon Visuri la cheie

De asemenea, cel mai nou membru din echipă Laura Boghiu, a vorbit despre cum au fost primele sale zile din timpul filmărilor: Deocamdată nu știu foarte multe, dar abia aștept să merg pe teren. Nu mi-am imaginat că o să ajung să fac parte din echipa Visuri la Cheie." , a spus Laura Boghiu.Trimite povestea unei familii care merita ajutor AICI 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies