Claudia Ghițulescu, despre pașii spre vindecare după divorțul dureros: "Câteodată ai unele lecții de învățat"

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
Claudia Ghițulescu a adus buna dispoziție în emisiunea lui La Măruță! Cântăreața de muzică populară a vorbit despre un moment de cumpănă din viața ei, dar și despre planurile de viitor!

Claudia Ghițulescu a trecut printr-un moment delicat atunci când a aflat că soțul ei a înșelat-o cu o tânără de 21 de ani. Artista nu l-a putut ierta pe bărbat și a decis să divorțeze.

A urmat o perioadă în care a preferat să se retragă din atenția publicului pentru a se concentra asupra propriei persoane. După o perioadă dedicată citului, rugăciunii și muzicii, Claudia a revenit cu forțe proaspete și cu energie debordantă. 

Solista a găsit puterea de a lăsa trecutul în urmă și refuză să păstreze legătura cu cel de care a divorțat. Ea susține că familia, prietenii și mesajele de încurajare din partea celor care o stimează au fost factorii care au contribuit decisiv la vindecarea sa. 

"Atunci când nu sunt fericite într-o relație, să nu stea. Asta pot să le spun fetelor. Câteodata ai câteva lecții de învățat. Nu mai păstrez legătura cu el. Atunci când persoanele care nu te respectă, nu te prețuiesc, este clar că trebuie să le elimini din viața ta", a declarat Claudia. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies