Cleopatra Stratan și Edward Sanda spun "nu" facultății! Motivul pentru care amână înscrierea pentru studiile superioare

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 25 Noiembrie 2021
Data actualizare: 25 Noiembrie 2021
Cleopatra și Edward Sanda au fost invitați în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Îndrăgostiții au vorbit despre planurile de viitor și au dezvăluit care este motivul pentru care nu se gândesc să urmeze cursurile unei facultăți. 

Cleopatra și Edward Sanda formează o echipă și pe scenă și în viața personală. Timpul le este ocupat de proiectele profesionale, iar cei doi nu iau în calcul să se înscrie la faculatate. Motivul a fost dezvăluit de cuplu, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

"Suntem bine, muncim bine, am spus pas facultății pentru câțiva ani. Dacă ne-am fi înscris la facultate nu am fi avut timp și de muzică și de comunitatea online", a explicat Edward Sanda.

"Părinții noștri au fost înțelegători. Mi-au spus că dacă știu încotro mă îndrept, nu are rost să îmi mut traiectoria", a adăugat și Cleopatra. 

Cleopatra și Edward au povestit că încearcă să îmbine utilul cu plăcutul. Ei doi au dezvăluit că au de gând să înceapă o afacere împreună, însă nu au oferit multe detalii suplimentare. "Vrem să facem colecția noastră de haine. Sperăm să se regăsească cât mai mulți tineri și să poarte stilul nostru", a spus Cleopatra. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!