Corina Caragea, recunoști fotbaliștii după trupuri? Cum s-a descurcat prezentatoare la provocarea lui Măruță

Citeste mai mult despre: Corina Caragea, La Maruta, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Ianuarie 2021
Data actualizare: 20 Ianuarie 2021
Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Sportive Pro TV, a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit despre cele mai recente călătorii. 

Corina a vorbit despre vacanța de la Madrid, de la începutul lunii decembrie, mărturisind că acest oraș se află pe locul 2, în topul preferințelor, după Barcelona. De asemenea, vedeta a spus că, într-un an marcat de pandemie, a preferat să se plimbe mai mult prin țară, vizitând diferite zone din România, printre care Transilvania și Covasna. (vezi galeria foto)

Corina Caragea a răspuns provocării prezentatorului de a ghici numele unor fotbaliști, după imagini cu anumite părți ale corpului lor. Vedetei nu i-a fost deloc greu să ghicească, după o carieră de 25 de ani, în calitatate de prezentatoare a știrilor sportive. Ea a dat de înțeles că îl admiră foarte mult pe David Beckham: ”Jos pălăria și pentru el, și pentru soție. Ce cuplu frumos! Cu cât îmbătrânește, cu atât e mai drăguț”. 

Corina Caragea este printre cele mai discrete vedete, atunci când vine vorba despre viața personală. Curios din fire, Măruță a dorit să afle de la cine a primit vedeta cele două inele de pe mâna ei. 

Află ce a răspuns a dat Corina Caragea în materialul video de mai sus.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!