Cristi Mitrea a împlinit 41 de ani! Surprize și sfaturi de viață

Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 13 Iulie 2022
Data actualizare: 13 Iulie 2022
Cristi Mitrea și-a sărbătorit ziua de naștere în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a primit o mulțime de surprize. Iată ce sfaturi de viață oferă sportivul la 41 de ani!

Cristi Mitrea a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde prezentatorul TV i-a oferit o mulțime de surprize. Sportivul a avut parte de o mulțime de urări de la mulți ani din partea oamenilor importanți din showbizul românesc. Mai mult decât atât, acesta a vorbit despre învățăturile pe care le-a acumulat în cei 41 de ani de viață.

Întrebat care a fost cel mai frumos moment din viața lui, Cristi Mitrea a declarat că au existat multe. Mai mult decât atât, sportivul susține că în cei 41 de ani de viață a învățat că nu trebuie să aibă regrete pentru alegerile făcute.

„Au fost multe momente frumoase în viață. Chiar mă gândeam și eu ce am de transmis, ce am învățat... Știți ce am învățat în viață? Nu poți să ai regrete. Totul a fost o decizie. Indiferent cum a fost, în secunda aia, tu ai decis, tu ai ales lucrurile alea. Tot ce s-a întâmplat a fost alegerea ta personală. Eu sunt mulțumit cu oamenii de lângă mine. Exact cum sunt oamenii de aici, mai am încă o parte pe care nu îi cunoaște nimeni, bineînțeles, din copilăria mea. Sunt oameni ca voi, care m-au sprijinit și m-au ajutat de câte ori a fost cazul, au crezut în mine, m-au iubit și m-au respectat. Mai mult decât atât nu am nevoie.”, a declarat el.

VEZI SURPRIZELE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies