Cum arată camera fetiței lui Smiley. ”Nu prea o lăsăm singură, deocamdată doarme cu noi”

Citeste mai mult despre: Smiley, Gina Pistol, La Maruta,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Martie 2021
Data actualizare: 15 Martie 2021
”Este o fericire pe care n-am trăit-o niciodată în viața noastră”, așa descrie Smiley sentimentul pe care îl are acum, de când își vede fetița în fiecare zi. 

Artistul a intrat în direct, prin skype, în emisiunea ”La Măruță”, povestind cum se comportă în calitate de proaspăt tătic: 

”Suntem foarte activi. Lucrăm foarte bine în echipă. Ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge conform planului, pe care nu l-am făcut oricum. Fetița noastră este perfectă, e o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem cu ea.”

De asemenea, prezentatorul de la ”Românii au talent” a ținut să le arate telespectatorilor cum arată camera micuței. El a precizat că, deocamdată, fetița doarme cu ei. Pentru asta au cumpărat două pătuțuri, unul fiind instalat în dormitorul matrimonial. 

Smiley a mai spus că bebelușa este familiarizată deja cu muzica lui. De altfel, de când era în burtică a ascultat foarte des muzică. ”E fan Jamiroquai” (formație britanică de jazz/funk/soul/disco), a spus Smiley râzând. 


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

FULLSCREEN
Cum arată camera fetiței lui Smiley. ”Nu prea o lăsăm singură, deocamdată doarme cu noi”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies