Cum arată noua iubită a lui Marian Drăgulescu! Este identică cu fosta soție, Larisa

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 20 Septembrie 2021
Data actualizare: 20 Septembrie 2021
Marian Drăgulescu a răspuns întrebărilor delicate puse de către Maria Gyorfi Tal, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sportivul a vorbit despre cele două femei de care a divorțat, dar și despre cea care îi aduce în prezent zâmbetul pe buze.   

Întrebat despre cele două mariaje, Marian Drăgulescu a afirmat: "Mie îmi place viața de familie. Nu sunt făcut să fiu singur. A fost frumos cât a durat. La început este totul roz, cu fluturi în stomac, de cele mai multe ori la început nu observi foarte multe lucruri și aspecte care țin de compatibilitate și de viitor. Chimia apare inevitabil, dar la un drum lung, acolo ai nevoie mai mult decât o chimie".

Marian a lăsat trecutul în urmă și a învățat lecțiile dure pe care acesta i le-a oferit. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Simona.

"Este o persoană blândă, este o persoană frumoasă, mă face pe mine să mă simt bine, mă sprijină în tot ce îmi doresc să fac. Ne-am plăcut, ne uitam unul după altul, ne urmăream din priviri, ne tatonam... până când mi-am făcut curaj să o invit la cafea", a povestit Marian Drăgulescu despre iubita sa.

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!