Cum arată soția medicului Adrian Marinescu? Emma e mai tânără cu 17 ani

Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 12 Ianuarie 2022
Doctorul Adrian Marinescu și soția sa, Emma, au fost prezenți în emisiunea La Măruță. Au vorbit despre iubirea lor, iar medicul a atins și subiecte precum pandemia.  

Soția mediculul, de profesie arhitect, a povestit că, în urmă cu aproape 10 ani, mama sa avea nevoie de un doctor foarte bun, așa că a ajuns pe mâinile actualulu ei soț. Au simțit o conexiune din primul moment, dar niciunul dintre ei nu a făcut nimic la acel moment.Timp de trei ani s-au văzut la consultațiile mamei Emmei, iar ulterior au început relația. 

În 2015, după 3 ani de la prima interacțiune, doctorul Adrian Marinescu a sunat-o pe Emma și a invitat-o la o cafea. De atunci totul e poveste, iar cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. 

Între doctorul Marinescu și soția sa este o diferență de 17 ani, care, după spusele lor, nu a contat:

„Este o diferență.(...) Întotdeauna oamenii vorbesc, asta este. Nu a contat nicio secundă vârsta.”a adăugat și Emma.

Despre pandemie și Omicron, Adrian Marinescu a spus:

"Anul 2022 e anul conviețuirii. Ajungem să avem forme mai ușoare, uite că e Omicron. În februarie putem să avem și 100 de mii de cazuri pe zi. Or să fie multe forme ușoare și câteva forme grave. (...) Nu cred că sunt două tabere. Ți se pare că cineva pierde și cineva câștigă? Până la urmă am avut toți de pierdut."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies