Cum o caracterizează David, iubitul Irinei Rimes, pe cântăreață

Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 15 Iunie 2022
Data actualizare: 15 Iunie 2022
Irina Rimes a susținut un concert în propria sufragerie, iar spectatorii au fost oamenii dragi din viața sa. Iată cum o descrie iubitul ei, David! 

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Aceasta a cucerit publicul atât datorită personalității sale, cât și prin prisma talentului. Recent, aceasta a susținut un concert în propria sa sufragerie, iar spectatorii au fost oamenii importanți din viața sa. David, iubitul artistei, de origine franceză, a caracterizat-o pe cântăreață în câteva cuvinte și a spus ce simte pentru ea.

„E foarte talentată. E frumoasă, e deșteaptă, e un om bun și drăgălaș. Dintre toate cântecele ei, cred că cea mai frumoasă este piesa Cosmos”, a spus David.

Mai mult decât atât, bărbatul de origine franceză a mărturisit că este un iubit destul de romantic. 

„Sunt destul de romantic. Cred că un pic siropos”, a adăugat acesta.

La finalul interviului, David i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale, chiar în limba română!„Te iubesc! Ești viața mea!”, a spus acesta.

Irina Rimes a primit o mulțime de laude și din partea prietenilor și colegilor săi de breaslă. Denis de la The Motans a caracterizat-o pe artistă ca fiind o persoană pereverentă, foarte atentă la detalii, extraordinar de talentată și muncitoare.

VEZI MAI MULT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies