Cum o caracterizează Denis Roabeș (The Motans) pe Irina Rimes – declarații în exclusivitate, la "La Măruță"

Cum o caracterizează Denis Roabeș (The Motans) pe Irina Rimes ndash; declarații în exclusivitate, la La Măruță
Citeste mai mult despre: The Motans, Denis, Irina Rimes,
Data publicarii: 16 Iunie 2022
Data actualizare: 16 Iunie 2022
În ultimul timp, Irina Rimes, unul dintre cei mai iubiți artiști români, a pregătit foarte multe surprize pentru fanii săi. 

Aceasta și-a continuat planul început în perioada pandemiei și a ținut un concert LIVE chiar la ea în sufragerie. Părinții, fratele, iubitul și prietenii săi i-au fost alături, dar și sute de fani ce au urmărit-o în online. 

Invitații Irinei s-au bucurat de preparate delicioase realizate de mama acesteia. Doamna Rîmeș s-a declarat fericită că fiul său se mută la București și va fi mai aproape de Irina: „Nu îmi pare rău ca a lăsat Chișinăul fiindcă mereu mi-am dorit să fie mai apropiați”, a spus aceasta. „Astăzi am realizat că niciodată nu am mers la sora mea în ospeție”, a mărturisit Vitalie, fratele artistei, în exclusivitate pentru La Măruță.

În sufrageria Irinei au fost prieteni de suflet ai artistei, printre care și Denis Roabeș (The Motans) care a avut numai cuvinte frumoase de spus despre aceasta: „Este foarte perseverentă, atentă la detalii, extraordinar de talentată și muncitoare. Suntem în sufrageria Irinei și ne hrănim nu doar cu inspirație, ci și cu foarte multă muzică bună”.

Cele mai dulci vorbe au fost spuse de către iubitul cântăreței: „Este frumoasă, deșteaptă, este un om bun și drăgălaș”. Mai mult decât atât, acesta a zis că piesa lui preferată este „Cosmos” și i-a făcut o declarație în limba română Irinei, el fiind vorbitor de limbă franceză: „Te iubesc, ești viața mea”, a declarat acesta în fața camerelor. 

Irina Rimes a declarat că lucrează la multe proiecte mari și surprize pentru fanii săi.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies