Detalii cutremurătoare din viața lui GIM, rapperul care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 16 Martie 2021
GIM, pe numele său adevărat Ion Mihail Ghintan, a cucerit publicul și jurații la Românii au talent cu prestația sa. Tânărul a interpretat un cântec compus de el și l-a impresionat pe Florin Călinescu, care a apăsat butonul auriu.

Băiatul are în spate o poveste de viață tristă, iar în emisiunea La Măruță a dezvăluit mai multe detalii despre trecutul lui. A fost abandonat de mama lui, pe când avea doar 9 luni, iar fratele mai mare 6 ani. Ambii au fost lăsați lângă un spital din Tmișoara, unde au fost găsiți de un gardian. 

Norocul meu este că m-am născut cu tuberculoză...și așa m-au ținut la spital”, spune GIM. 

Fratele mai mare a fost înfiat după aproximativ un an de către o femeie care făcea voluntariat în orfelinat, povestește GIM. L-a întâlnit după mai mulți ani, iar detaliul pe care nu îl poate uita este că a primit de la el niște haine și prune foarte mari, care ulterior i-au fost furate de alți copii din orfelinat. 

La 12 ani, GIM a fugit, din cauza unor colegi și educatori răi. Chiar dacă mai lipsea de la școală, pentru a munci cu ziua, niciodată nu a abandonat studiile. 

Celor care i-au dat viață, GIM nu poate să le spună mamă și tată. El îi numește ”nea Săndică” și ”doamna Cristina”. Spune că nu-i poate ierta pentru că l-au abandonat, dar îi înțelege: ”Nu pot acum, acum încă mă vindec”


După participarea la Românii au talent, GIM a dorit să-și vadă tatăl.

Află din materialul video de mai sus care a fost reacția tatălui și cum se vede GIM peste câțiva ani. 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies