Dinu Maxer, mai sincer ca niciodată: "Soția mea avea 15 ani când m-am îndrăgostit de ea"

Dinu Maxer, mai sincer ca niciodată: Soția mea avea 15 ani când m-am îndrăgostit de ea
Citeste mai mult despre: Dinu Maxer, Deea Maxer, relatie,
Data publicarii: 12 Noiembrie 2021
Data actualizare: 13 Noiembrie 2021
Dinu Maxer a acceptat provocarea sosurilor picante "La Măruță" și a dezvăluit lucruri despre care nu a mai vorbit niciodată.
Față în față cu sosurile picante, Dinu Maxer a povestit despre defectele sale, despre relația cu Nicoleta Luciu, despre ce îl deranjează la soția sa, dar mai ales despre cum s-a îndrăgostit de aceasta când Deea era minoră.
 
Dinu Maxer: "Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta Luciu. Un motiv a fost că nu voiam să mă căsătoresc și să am copii. Eram blocat din cauza relației părinților. Și eram gelos, eram nebun de gelos." 

Dinu Maxer: "Deea avea 15 ani când a cunoscut-o. Eu aveam 32 de ani. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația...Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit. Eu am acum 48 de ani si soacra mea 53 de ani." 
 
Dinu Maxer: "Nu îmi place la Deea azi că e cheltuitoare, nu era, dar e. Era dezordonată, nu prea mai e. E și stresată la volan când sunt eu în dreapta ei."


FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies