Dr.Cezar, sfaturi pentru a scăpa de emoții și frici. ”Iubirea este esențială pentru starea de sănătate”

Autor: Diana Oprea
Data: 12 Octombrie 2020
Doctorul cardiolog Cezar Amititeloaie a fost prezent pentru prima dată în emisiunea ”La Măruță”. După ce a făcut câteva flotări, ca să scape de emoții, medicul pasionat de nutriție și sport a oferit mai multe sfaturi pentru sănătate.

Dr. Cezar mai este și antreprenor, punând bazele unui club de fitness, la Iași, unde îi ajută pe oameni să-și depășească problemele medicale prin sport și recomandări de alimentație. 

Citește și

Dr. Cezar are mii de urmăritori pe rețelele sociale, unde postează adesea sfaturi pentru sănătate.  ”Am ales să-mi dedic cariera prevenției, să-i ajut pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață, să-i scap de pastile și să-și ia sănătatea în propriile mâini”, scrie medicul pe facebook.

În platoul emisiunii ”La Măruță”, Dr.Cezar a explicat cum poate fi depășit stresul, boala secolului, dar și cum putem face față fricilor de tot felul.  ”Eu nu recomand să bem tot felul de ceaiuri sau minunății pe care nu le știe nimeni ce efect au. (...) Respirația e primul lucru care trebuie avut în vedere atunci când cineva are un stres major. ”

”Cei sedentari, care nu fac mișcare, respiră cam cu 10% din capacitatea pulmonară”, mai spune doctorul.

Dr. Cezar a mai povestit și despre cea mai frumoasă experiență de viață pe care a trăit-o în ultimii ani.

Vezi materialul video de mai sus.


FULLSCREEN
Dr.Cezar, sfaturi pentru a scăpa de emoții și frici. ”Iubirea este esențială pentru starea de sănătate”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies