După demascarea de la Masked Singer, Jorge a povestit cum a fost să fie...Păunul

Citeste mai mult despre: jorge, Masked Singer România, paun,
Data publicarii: 03 Decembrie 2021
Data actualizare: 03 Decembrie 2021
O nouă demascare a avut loc în ediția din 2 decembrie de la „Masked Singer România”. 

Păunul și-a dat costumul jos și s-a aflat că artistul Jorge se ascundea în spatele măștii. Acesta a fost prezentatorul primului sezon al emisiunii, dar, de data aceasta, așa cum a mărturisit și în emisiunea lui Măruță, a văzut și experiența de concurent. Jorge a povestit că singura care a știut de personajul său a fost soția lui pentru că, altfel, nu putea pleca de acasă. 

De-a lungul edițiilor, Păunul le-a oferit multe indicii detectivilor Mihaela Rădulescu, INNA, Alex Bogdan și Horia Brenciu despre identitatea lui.

„Aveți în față frumusețea în toată splendoarea ei. Când vine vorba despre atuurile mele fizice, nu fac rabat de la laude! Nu este vina mea! Am fost înzestrat de natură cu tot ceea ce a avut ea mai frumos și mai strălucitor. Nu-mi este rușine să recunosc că sunt extrem de conservator și tradiționalist. Ador culoarea verde, hazardul mă irită. Sunt calculat și organizat până în vârful penelor. De exemplu, ciugulesc doar ce trebuie și cât trebuie. Ador să mă uit în oglindă. Mă trezesc dimineața și spun cu voce tare: «Salut! Sunt Păunul și sunt minunat!». Discursurile motivaționale mă mențin în formă. Evident, alături de o cafea neagră, fără zahăr. Stilul meu de viață include, obligatoriu, destul de multe ore în compania păunițelor. M-ați ghicit? O să vă fie foarte greu, dragilor. Păunul este aici să câștige”, au fost câteva dintre indiciile oferite de el. Așadar, toți s-au întrebat: cine e Păunul de la „Masked Singer România? Acum, înainte de marea finală s-a aflat: Jorge. Se știe că acesta a prezentat primul sezon al emisiunii. „Este foarte tare să fii sub mască! Poate sezonul următor o să fie unul dintre voi! Nu se știe niciodată!”, le-a spus Jorge detectivilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies