Ecaterina Ladin, Dalida din “Las Fierbinți”, dezvăluiri despre sarcină și familie

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 03 Februarie 2021
Data actualizare: 03 Februarie 2021
Ecaterina Ladin (37 de ani) mai are puțin și naște! Îndrăgita Dalida din “Las Fierbinți” este în luna a opta de sarcină și este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe. 

Actrița, soțul și băiețelul lor au petrecut câteva luni la Costinești, acolo unde au o casă, iar acum au revenit în Capitală și fac ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. 

Ecaterina Ladin a fost invitată în platoul emisiunii “La Măruță”, unde gazde au fost chiar colegii ei de platou, actorii Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait. Tinca, așa cum o alintă aceștia, a declarat că urmează să nască la începutul lunii martie. 

“La începutul lui martie! Dacă stau cuminte, dacă nu cine știe... poate mai devreme”, a spus actrița. Ecaterina n-a cedat la insistențele colegilor și ale lui Cătălin Măruța atunci când a fost întrebată de numele ales pentru băiețel. Actrița a spus doar că va fi unul românesc, de sfânt și că nu ea este cea care l-a ales, ci soțul ei. 

“Eu nu am avut nimic de spus. Am spus Da și atât. El a venit cu numele și am zis bine dacă ție îți place. (...) Dacă o să ne dea Dumnezeu și o fată o să o numesc eu”, a mai spus actrița, care a dat de înțeles că-și mai dorește copii.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies