Elena, despre acuzele aduse de Andreea Tonciu soțului ei, CRBL: “Sunt imună la ce a spus ea”

Data publicarii: 01 Februarie 2022
Data actualizare: 01 Februarie 2022
Cătălin Măruță a continuat discuția despre Survivor România în platoul emisiunii și cu Elena, soția lui CRBL. Întrebată de prezentator cum percepe show-ul de acasă, ea a mărturisit că nu-i este ușor să-și vadă soțul atât de agitat.  

E o presiune mare acolo, iar emisiunea urmărește un format foarte complex. Din punctul meu de vedere e absolut normal să fie presiune între ei. Să nu mănânci, să nu dormi, să pierzi nopțile în continuu, e normal să existe aceste discuții”, a punctat Elena.

Întrebată cum i se par stările de furie ale soțului ei, Elena a explicat că e normal să fie așa de vreme ce el trăiește într-un mediu ostil: “Nu mi se pare ciudată atitudinea lui CRBL. Știu ce am acasă, iar el este genul de persoană care spune exact ce gândește. Tot timpul o să spună adevărul. Adevărul mi se pare de valoare. Dar, adevărul doare, nu e mereu drăguț și parfumat. Asta-i viața! Cred că e foarte greu să participi la o altfel de competiție și alta e să stai în canapea și să judeci...”, a explicat ea.

Apoi, Măruță i-a prezentat Elenei un material video în care Andreea Tonciu, proaspăt eliminată din competiția Survivor 2022, îl acuză pe CRBL că este un om rău: “Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. CRBL e pentru mine un bădăran, care nu știe să se poarte cu o femeie. Sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul lui!? (...) E un om cu un suflet foarte rău”. 

După vizionarea materialului cu Andreea Tonciu, soția lui CRBL a spus că, deși nu este plăcut să urmărească astfel de momente, nu vrea să comenteze: “Nu sunt genul de om care să riposteze. Așa că sunt imună la ce a spus Andreea Tonciu despre CRBL. Oamenii știu cine este ea de fapt. Eu știu ce am acasă... Suntem de 15 ani împreună!

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies