Emilia Ghinescu a fost supusă la bătăi crunte din partea tatălui vitreg

Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 15 Iunie 2022
Data actualizare: 15 Iunie 2022
Emilia Ghinescu a oferit un interviu de suflet în cadrul căruia a vorbit despre traumele provocate de tatăl său vitreg în copilărie. Vedeta a fost supusă unor bătăi și umilințe crunte.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta, deși este mai mereu cu zâmbetul pe buze, ascunde traume cumplite provocate de tatăl ei vitreg în copilărie. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că a fost supusă unor bătăi și umilințe crunte.

Aceasta și-a petrecut primii zece ani din viață într-un apartament din Pitești, alături de părinții și sora sa. Într-o zi, aceasta a a aflat că omul pe care îl considera tată biologic, era de fapt tatăl ei vitreg. 

„Adevărul care m-a durut pe mine cel mai tare a fost că tatăl meu nu era tatăl meu și că eram, oarecum, fata lui vitregă. Atunci am înțeles de ce mi se întâmplau toate lucrurile. Aveam în jur de 10 ani. Am aflat atunci când am învățat să citesc și am găsit cele trei certificate de naștere și nu înțelegeam de ce pe toate trei era aceeași dată de naștere, cu nume diferite de familie și același prenume. Bunica mi-a explicat ce s-a întâmplat, care este adevărul și atunci am început să înțeleg de unde atitudinea tatălui față de mine.”, a spus ea la emisiunea La Măruță.

Aceasta a explicat faptul că și-a găsit liniștea în brațele bunicilor și descrie timpul petrecut cu părinții drept „nefericirea într-un cuvânt”. Artista a recunoscut că și mama sa era supusă unor chinuri crunte din partea soțului, iar din acest motiv au existat multe momente în care a fugit de acasă, indiferent de vremea de afară. 

„Îmi aduc aminte că mama a făcut un platou de salată de boeuf, iar eu, micuță fiind, nu am ajuns să îl iau din frigider și nici nu mi-a trecut prin cap să mă urc pe scaun. Am scăpat platoul pe jos, salata s-a împrăștiat, iar platoul s-a spart. Atunci când a venit tata, m-a luat de picioare și m-a bătut cu capul în jos. Am mâncat bătaie invers. Ne bătea cu furtunul de la mașina de spălat sau cu o curea”, a mai spus artista despre acea perioadă dificilă din viața ei.

Mai mult decât atât, teama s-a instalat profund în sufletul artistei. Aceasta a menționat că până și pașii tatălui vitreg o făceau să se cutremure de spaimă.

„De fiecare dată când venea de la serviciu îl auzeam pe scări. Aveam inima cât un purice pentru că nu știam ce am mai făcut greșit și din ce aș mai putea să mănânc bătaie. Ceva-ceva trebuia să se întâmple. Nu am avut o copilărie fericită. Aș minți să spun acest lucru”, a mai spus ea.

Când artista avea 10 ani, mama acesteia a divorțat de bărbatul care le-a provocat atât de multe traume. Pentru prima dată în viața sa, Emilia Ghinescu s-a simțit liniștită și fericită. 



În ceea ce îl privește pe tatăl ei vitreg, acesta s-a despărțit de mama artistei imediat cum a aflat că este însărcinată. 

„Eu i-am mulțumit pentru un singur lucru și îi mulțumesc și acum: nu m-a deranjat niciodată. Adică nu a venit să bată la mine la ușă și să îmi spunî <<eu sunt tatăl tău>> . Omul a simțit că eu nu vreau să am niciun fel de relație cu el și nu m-a deranjat și pentru asta îi mulțumesc din tot sufletul. Nu am vrut nici eu să îl cunosc. După ce mi-am cunoscut frații, au insistat să îl cunosc, dar nu am vrut.”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook/Emilia Ghinescu

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies