Fiica Oanei Boghiu dă totul din casă: „Se pupă uneori”

Citeste mai mult despre: Oana Boghiu, La Maruta, Visuri la cheie,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 07 Septembrie 2022
Data actualizare: 07 Septembrie 2022
Oana Boghiu, arhitectul de la „Visuri la Cheie”, a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță alături de fiica ei. Iată ce a spus micuța despre intimitățile din familie!

Astăzi are loc premiera noului sezon „Visuri la Cheie”, emisiunea care a adus zâmbete pe buzele multor oameni! Oana Boghiu și fiica ei au venit la show-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde micuța a fost supusă mai multor întrebări. Iată ce a răspuns aceasta!

Cătălin Măruță i-a adresat micuței mai multe întrebări, în timp ce arhitectul a ascultat muzică la căști, pentru a nu auzi răspunsurile fiicei. Inițial, copilul Oanei Boghiu era ușor timid, însă după ce s-a obișnuit cu moderatorul, a dat totul din casă. Prezentatorul a avut multe curiozități la care a primit cele mai sincere răspunsuri. Se pare că vedeta Visuri la Cheie este cea cu regulile în casă, în timp ce tatăl micuței este cel „de gașcă”. 

Mai mult decât atât, Oana Boghiu este cea care se ocupă de curățenie și mâncare în casă, în timp ce Dragoș este responsabil cu distracția și muzica în locuință.

VEZI DECLARAȚIILE MICUȚEI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies