Fiul Andreei Esca, student la o facultate renumită din Barcelona! Mesajul prezentatoarei: "Îmi doresc să cucerească lumea"

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 20 Septembrie 2021
Data actualizare: 20 Septembrie 2021
Andreea Esca este o mamă mândră! Dacă fiica sa a plecat la studii în Marea Britanie, iată că a venit și rândul mezinului familiei să înceapă facultatea. Aris va studia la Barcelona, iar prezentatoarea a vorbit despre emoțiile pe care le-a resimțit atunci când s-a despărțit de fiu. 

Andreea Esca are toate motivele să fie fericită! Fiul cel mic a obținut note mari la bacalaureat și studiază la o facultate de renume din Barcelona. "Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că este mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este acolo cu destul de mulți colegi din liceu, nu va fi singur. Este important pentru un tânăr la vârsta asta să aibă prieteni alături de el. Îmi doresc să cucerească lumea așa cum vrea", a declarat Andreea. 

Andreea a dezvăluit că l-a însoțit pe fiu în Barcelona și l-a ajutat să își amenajeze apartamentul. Prezentatoarea a mărturisit că despărțirea a fost una emoționantă. Pe de altă parte, a povestit că nu îl sună des pe fiul ei, căci nu dorește să fie o mamă stresantă. Din contră, așteaptă ca el să îi telefoneze atunci când timpul îi permite.

"Am crezut că va fi mai ușor momentul despărțirii, dar a fost mai greu. Poate și pentru faptul că am realizat că nu mai este niciun copil în casă, poate pentru că întotdeauna mi s-a părut că Aris, ca orice băiat, este mai neajutorat. Toate astea la un loc m-au făcut să îmi fie mai greu decât am crezut", a spus Andreea. 

Vezi interviul integral în clipul video de mai sus 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!