Fluturele de la Masked Singer a ajuns în platoul La Măruță! Ce indicii prețioase a oferit telespectatorilor 

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
Masked Singer continuă joi, de la ora 21:30 cu o nouă ediție plină de mister și personaje fascinante! Fluturele, unul dintre costumele prezente la Masked, i-a făcut o vizită lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii pe care acesta o prezintă și a oferit indicii! 

Fluturele de la Masked Singer a pășit pragul emisiunii lui Cătălin Măruță și a oferit câteva indicii prețioase despre cine s-ar putea ascunde în spatele costumului atât de colorat.  

"Povestea mea pleacă de pe băncile școlii atunci când am început să mă pregătesc temeinic pentru toate probele pe care viața avea să mi le dea. Ani mai târziu, școala a rămas în sufletul meu. Și astăzi este, dar nu așa cum este pentru toată lumea, ci așa cum nimeni nu s-ar aștepta. Îmi place catedra, îmi place în clasă, îmi place să predau"
, a fost indiciul oferit. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies