George Mihăiță, despre provocările ca actor în Clanul, dar și despre cei trei băieți 

George Mihăiță, despre provocările ca actor în Clanul, dar și despre cei trei băieți
Citeste mai mult despre: George Mihaita, Clanul, La Maruta,
Data publicarii: 08 Iulie 2022
Data actualizare: 08 Iulie 2022
CLANUL, un serial în care protagoniștii se află într-un constant rollercoaster încărcat de acțiune și suspans, va începe din toamnă la PRO TV și pe VOYO

George Mihăiță, cel care îi dă viață lui Bebe Măcelaru, șeful clanului, a stat de vorbă cu echipa La Măruță. A povestit despre proiect, dar și despre mândria de a fi tată și bunic:

George Mihăiță: "Aceasta este casa personajului Bebe Măcelaru, șeful clanului, și am avut norocul să îl joc eu. A fost și este o bucurie mare pentru mine. Mă bucur că am dat de o echipă extraordinară, nu doar de actori. Am un regret că nu pot să învăț textul așa cum ar trebui. Și am o goană de text...Bat parcurile, aleile, Bisericile unde e cea mai mare liniște...(...) La patru mă trezesc...Nu m-am trezit la viața mea la 4 decât când trebuia să iau un tren... Mă trezesc de patru ori pe săptămână așa, ca să mă prezint cum trebuie la filmări."

George Mihăiță: "Pentru cei care nu știu, fiul meu Tudor este cel mai titrat antrenor de jiu-jitsu brazilian. (...) A dus mai departe calmul spre perfecțiune. (...) Îmi priește viața de bunic, îmi pare rău că nu îmi pot petrece mai mult timp. Nu pot petrece prea mult timp nici cu ceilalți copii ai mei, pentru că nu pot să nu vorbesc și de Andrei și de Vlad. Copiii sunt creații."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies