Gheorghe Visu, interviu exclusiv: "Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor"

Citeste mai mult despre: Gheorghe Visu, interviu, La Maruta,
Data publicarii: 07 Decembrie 2021
Data actualizare: 07 Decembrie 2021
Extrem de discret, Gheorghe Visu apare rar în lumina reflectoarelor.
Chiar și așa, actorul a oferit La Măruță un interviu special în care și-a deschis sufletul despre rol și și-a amintit de tinerețe și de copilărie:
 
 "Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor (...) eu acolo m-am jucat pe mine (...) eu ce fac acolo, făceam acasă demult. (...) În afara de partea materială, e foarte plăcut să vezi că îți dă cineva bună ziua în supermarket (...) am căpătat un anumit tip de încredere în capacitatea mea de a face comedie (...) eu sunt un actor de dramă. Am regretele mele profesionale (...) nu uit (...) îmi pare rău că atunci când aveam 30 de ani, nu eram mai maleabil(...) Dacă aș putea schimba ceva, aș termina măcar Liceul de Muzică."
 
 

Gheorghe Visu a împlinit anul acesta 70 de ani, se află într-o formă fizică bună și continuă să apară în piese de teatru și filme. Printre cele mai noi proiecte ale sale sunt: spectacolul "Maria de Buenos Aires", de la Teatrelli, în regia lui Răzvan Mazilu, a cărui premieră a avut loc în februarie 2021 și filmul ”Dear Dad” (2021), în regia lui Ioachim Ciobanu. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies