Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre căsătorie! Ce spune despre iubitul ei

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Noiembrie 2020
Data actualizare: 10 Noiembrie 2020
Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol și are planuri mari de viitor. Actrița a fost invitată în emisiunea “La Măruță”, unde a făcut câteva dezvăluiri despre bărbatul care o face fericită de un an de zile.

Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea unei căsătorii cu actualul iubit, Cristi Pitulice, și a mărturisit că și-ar dori să îmbrace iar rochia de mireasă.

„Căsătoria este importantă atunci când vrei să construiești ceva alături de cineva. Asta chiar dacă nu duce până la un final fericit.  Dar măcar ai ceva... ai construit o casă, ai un copil. (...) Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă”, a declarat actrița.

Ioana a vorbit cu iubitul ei despre nuntă, însă nu a primit încă inelul. “Ne gândim la căsătorie, am vorbit pe tema asta. Cu pandemia nu poți să faci nuntă acum. Nu poți să-ți inviți prietenii la un grătar (…) Iar inelul nu a venit încă”, a mai spus Ioana.

Ioana și Cristi locuiesc împreună, alături de fiica actriței, Ruxandra. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies