Ioniță de la Clejani, primele declarații despre comportamentul fiului său, după ce acesta a fost audiat de polițiști

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Iunie 2021
Data actualizare: 07 Iunie 2021
Ioniță și Viorica de la Clejani au fost invitați astăzi în emisiunea La Măruță, unde au cântat, în premieră, cea mai nouă piesă, în colaborare cu Connect-R. De asemenea, cuplul de artiști a dat și o explicație privind comportamentul scandalos al fiului lor Fulgy, din ulima perioadă. 

Ioniță de la Clejani a spus că nu l-ar fi denunțat pe fiul său la poliție:  

”Nu s-a ajuns la poliție, poliția a venit acasă să îi ia o declaratie, nu am chemat eu poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. Se uita foarte multe la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Eu mi-am scris aici câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg.Abordează felul lor de a se promova. Se vorbeste doar despre Fulgy și atât. Când apeși F pe Google îți apare Fulgy. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a întrebat de el. Presa le sucește, le înflorește. El este de două-trei zile în conflict cu poliție. Sâmbătă i-au luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat. Aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat, da la momentul acesta s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el”.

”Fulgy nu e internat. Locuiește singur. Și-a atins scopul lui, am zis că este prea mult. Acum trebuie să-și înceapă activitatea lui. Ăsta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. Eu n-aș spune că sunt de acord cu ceea ce face el, dar îmi spune tu ești bătrân, tu nu știi”, a mai adăugat tatăl lui Fulgy. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!