Iulia Albu, critici la adresa vedetelor care își expun copiii în mediul online. Ce spune despre Lili Sandu și Alina Ceușan

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Octombrie 2020
Data actualizare: 01 Noiembrie 2020
Marți este ziua în care Iulia Albu dă verdictul pentru ținutele vedetelor și nu numai. De această dată, în emisiunea La Măruță, Iulia a comentat și unele comportamente pe care le-a observat la unele celebrități și nu le consideră tocmai potrivite. 

După ce a analizat ținutele unor tinere interprete cum ar fi Iuliana Beregoi, Nicole Cherry și Alina Eremia, Iulia Albu a avut și câteva comentarii referitoare la comportamentul unor influencerițe. Mai exact, la modul în care se expun pe rețelele sociale. Astfel, Iulia a spus că nu înțelege de ce unele mămici își expun copiii mici în mediul online, referindu-se la Lili Sandu. 
Nu sunt de acord cu această expunere a copiilor pentru a face reclamă la produse.”

O altă remarcă a Iuliei au fost postările tinerei mămici Alina Ceușan: ”Azi dimineață, ea era foarte îngrijorată și ne-a explicat că copilul ei plângea pentru că avea un muc. Chiar crezi că era necesar să citesc asta, pe Instagram? Asta înseamnă prea mult”, a spus Iulia Albu. Cu toate acestea, Iulia o consideră pe Alina Ceușan printre cele mai bune creatoare de conținut din România, mai ales pe partea de video. 

Urmărește materialul video de mai sus.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!