Jador, la provocarea sosurilor iuți. Ce spune cântărețul despre fosta lui iubită, Georgiana, și ce i-ar face Alexandrei Stan

Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Jador a acceptat să vină în emisiunea La Măruță pentru a participa la provocarea sosurilor iuți.

Artistul a răspuns celor mai picante întrebări, însă este și primul concurent care a ales să trișeze. La întrebarea “Cu ce femei din showbiz ai avut o aventura si nu s-a aflat”, răspunsul lui Jador a fost Maria Dragomiroiu, recunoscud că a mințit doar pentru că nu poate răspunde la întrebare, deoarece femeile cu care ar fi avut relații ar fi fost căsătorite.

Nevoit să plece pe o insulă pustie, Jador a răspuns că între Ruby, Theo Rose sau Anna Lesko, cu siguranță ar alege-o pe Ruby pentru că este “sora lui”. 

Ești pe o barcă și ești nevoit să arunci un personaj peste bord. La cine ai renunța dintre Alexandra Stan, Andreea Antonescu, Roxana Nemeș?”. La această întrebare, răspunsul lui Jador a fost destul de rapid și justificat: “Alexandra Stan. E prietena mea! Stan, te-aș arunca după ce...după aia, știi tu. Am zis de tine că ai spus ceva urât de mine la un radio. Alexandra Stan este una dintre femeile frumoase ale României, n-ai văzut ce poponeț are?”, a spus cântărețul.

Întrebat de fosta lui iubită, Georgiana, Jador și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere: “Gelozia este foarte mare. Imi doresc sa nu o mai pot iubi. Ne cunoastem de foarte mult, ea tine la mine de cand aveam 40 de lei in buzunar. E femeia care m-a iubit pentru ceea ce eram eu. Imi doresc sa o uit pentru ca imi face rau. Doar gura e mine, iti jur. Nu mai exista nicio sansa de impacare. Mama vrea sa fiu fericit. Acum nu vreau o relatie, vreau sa-mi treaca. Ii multumesc pentru toata iubirea pe care mi-a oferit-o.”

Vezi ce spune despre Bogdan Mocanu in materialul video de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies