Lady Monster de la Masked Singer a oferit indicii în emisiunea lui Cătălin Măruță: "Sunt simpatică, dar te și enervez"

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 14 Octombrie 2021
Data actualizare: 14 Octombrie 2021
Emisiunea Masked Singer continuă, iar noi personaje misterioase vor crea dileme în rândul telespectatorilor și al detectivilor. Joi, în platoul La Măruță a fost invitată cea mai nouă mască, nimeni alta decât Lady Monster.

Lady Monster este cea mai nouă dintre măștile emisiunii Masked Singer. Invitată La Măruță, persoana care se ascunde în spatele costumului, a afișat un comportament plin de energie. Cătălin și telespectatorii au primit și câteva indicii pentru a putea ghici cine este cel sau cea care dă viață personajului Lady Monster. 

"Sunt simpatică, dar uneori te și mai enervez. Dacă aș fi doar lapte, miere și cartofi prăjiți mi-aș pierde tot farmecul. Inteligența și senzualitatea sunt armele cu care am câștigat multe războaie în showbiz. În fine, tu, Cătălin, nu faci parte din categoria oamenilor care spun despre mine că sunt doar un ambalaj fără conținut, fără substanță, fără aromă. Niște neghiobi, snobi, cu mentalități defecte. Îți spun doar atât, sunt atât de vânată încât după fiecare gând de-al meu aleargă câte un fotoreporter", a fost indiciul pe care l-a primit Cătălin Măruță, prin intermediul unei scrisori, căci Lady Monster nu scos niciun cuvânt pentru a nu risipi misterul. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies