Laurențiu Reghecampf, declarații despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: "Da, am suferit foarte mult"

Data publicarii: 21 Februarie 2022
Data actualizare: 21 Februarie 2022
Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre episodul din vara lui 2019, când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa.

Mărturisirile le-a făcut în cadrul podcastului Acasă la Măruță, iar Reghecampf a fost cât se poate de sincer, deși a mărturisit că nu vrea să rănească pe nimeni, mai ales pe fiul său Bebeto. 

La puţin timp după finalul meciului Astra-FC Botoşani 2-2, în clubul echipei din Giurgiu, impresarul Anamaria Prodan, i-a tras un pumn lui Dan Alexa.

La peste doi ani și jumătate, Reghecampf mărtusisește că acesta a fost începutul sfârșitului. 

"S-a terminat că s-a terminat (...) Nu am vrut să intru în acest subiect și nu intru nici acum(...) Și țin foarte mult la Bebe(...) În ultimii ani am avut anumite probleme , dar nu s-au putut rezolva. (...) Nu, Anamaria nu m-a înșelat și dacă m-ar fi înșelat și aș știi, nu ți-aș spune niciodată.(...) Despre lucrul ăsta a fost vorba, eu am tot respetul pentu Dan Alexa, nu am vorbit niciodată pe tema asta, puteam să îl întreb de ce nu i-ai dat un pumn în cap.(...)Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. (...) Da, am suferit rău de tot. Nu mi-aș fi putut închipui niciodată că Anamaria putea face așa ceva.(...) Alt bărbat cred că avea reacție. Eu aș fi avut. Dan Alexa a fost gentleman. "

Puteți vedea declarațiile pe această temă în video-ul atașat acestui material și întreg înterviul în PODCASTURILE LUI MĂRUȚĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies