Mama Otiliei, dezvăluie prin ce a trecut fiica sa înainte de a participa la Ferma: "A văzut moartea cu ochii!"

Mama Otiliei, dezvăluie prin ce a trecut fiica sa înainte de a participa la Ferma: A văzut moartea cu ochii!
Citeste mai mult despre: otilia, ferma, mama otiliei,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2019
În platoul emisiunii "La Măruță", au fost invitate mama Otiliei, concurenta din Ferma, alături de una dintre cele mai bune prietene ale artistei.

Cele două au comentat despre evoluția Otiliei în Fermă, dar și despre momentul dificil pe care l-a întâmpinat Otilia înainte de a participa la Ferma. 

"Otilia se descurcă foarte bine. Este o fată naturală și pragmatică. Dacă nu-i place ceva va spune mereu în față și nu va ascunde.", a spus mama Otiliei

Adriana Brumă (mama Otiliei) și Andreea Țigănescu (prietena Otiliei) au dezvăluit că înainte de a participa în Ferma, Otilia a suferit o hemoragie internă și a fost operată, când se afla în Turcia. 

"A trecut printr-o ușoară depresie, într-adevăr, dar s-a tratat și este mai bine. Această depresie se datorează unei intervenții chirurgicale. A avut o hemoragie internă cauzată de ruptura unui chist de pe ovare. Otilia a fost foarte puternică în acele momente pentru că practic a văzut moartea cu ochii. Când a zis că merge la Ferma i-am zis că este floare la ureche prin câte a trecut." , au spus cele două.

Chiar daca are iubit, Otilia a atras privirile catorva băieți din Ferma. Despre acest subiect Adriana Brumă a comentat: "Otilia are prieten, așa că nu se pune problema. Nici nu m-am gândit la așa ceva."

Ferma este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies