Maria Andria, cerută de soție de “Maluma de Cipru”. Când va avea loc nunta

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Iulie 2022
Data actualizare: 19 Iulie 2022
Maria Andria a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre logodna ei cu cel poreclit “Maluma de Cipru”.

“Da, m-am logodit din greșeală, dar e ok. Adică atunci când mi-a zis nu puteam să-i zic nu. Îmi era rușine să-i zic nu. Erau mulți oameni acolo, nu puteam să zic nu”, a povestit artista. 

Cererea în căsătorie a avut loc în club, chiar de ziua ei de naștere, iar blondina a primit de la afaceristul cipriot un inel în valoare de 10.000 de euro. 

“Ne gândim să facem nunta în Grecia. Să vedem cu zborurile... Eu prefer să nu o fac acum să fiu sinceră cu tine. El vrea foarte repede, vrea să facă totul repede ca să nu mă piardă. El mă iubește mult! (…) Știi că plângea noaptea în pat la mine ca să nu-l las. Eu nu pot să zic că-l iubesc după două luni. Că două luni avem. Că îmi place, e foarte frumos, la pat e totul ok, dar trebuie să așteptăm acum să bată inima cum trebuie”, a declarat artista. 

Vedeta care locuiește în Cipru are de gând să-și aducă iubitul în România în toamnă. “Vrem să mergem la munte să vizităm mai multe locuri”, a mai spus Maria. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies