Maria Jugănaru și Alessandro Mucea, doi dintre finaliștii Superstar, declarații speciale La Măruță

Data publicarii: 15 Decembrie 2021
Data actualizare: 15 Decembrie 2021
Patru concurenți s-au calificat în finala Superstar: Alessandro Mucea, Romina Apostol, Alexandru Precup și Maria Jugănaru.

Doi dintre ei, Alessandro și Maria mai precis, au venit La Măruță în ediția din 15 decembrie și au povestit despre visul de a deveni Superstar.

Alessandro Mucea
  este concurentul care a impresionat juriul cu bucuria sa de a cânta, dar și cu emoțiile pe care reușește să le transmită. „Ce vreau să punctez este că sinceritatea în orice formă, cu imperfecțiuni, cu greșeli, este ceea ce ne dorim să vedem în viață, la televizor, în toți artiștii care cântă pentru noi”, i-a spus Smiley. 

Maria Jugănaru  este concurenta care a creat un moment memorabil cu piesa „The Unforgiven” a trupei Metallica. „Nu știu dacă suntem noi publicul ideal, dar aș propune pentru finală să nu ne mai aducă scaune, să stăm în picioare. Mă simt copleșit de talentul tău”, i-a spus Smiley.

Pe 17 decembrie, cei 4 finaliști  vor face ultimul pas spre marele premiu de 1 milion de lei. Interesant este pe cine văd Alessandro și Maria câștigători.

Maria: Nu mă gândeam atât de departe, mă văd Superstarul României, dar ne văd pe toți (...) Poate aș paria pe Romina. 

Alessandro: Toți suntem foarte buni. (...) Eu l-aș vedea pe Alex! 

SuperStar România – Legenda începe aici!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies