Măruță: "Andi, Jorge, aveți un DA, mergeți mai departe!"  Ce talent a prezentat Andi Moisescu, jurat "Românii au Talent"?

Citeste mai mult despre: Andi Moisescu, La Maruta, Romanii au talent,
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 04 Februarie 2022
Nu crede că are un talent ascuns, deși Măruță e de altă părere, dar La Măruță în platou a prezentat un număr special.
Mai precis, a cântat la ukulele. Sigur pe el, juratul Românii au talent a spus:

"Eu descopăr talente, dacă aveam un talent ascuns, mergeam la Românii au talent. Azi eu o să îi arăt lui Jorge că el va învăța să cânte la ukulele foarte rapid."
 
Pentru că el și Jorge chiar au cântat împreună, Măruță a reacționat: "Andi, Jorge, aveți un DA, mergeți mai departe."
 
Andi Moisescu e însă de părere că "în fiecare din noi se ascunde un cântăreț la ukulele.Pot învăța pe oricine" și că adevăratele talente se găsesc la Românii au talent. Scena celui mai iubit show de divertisment din România este pregătită, concurenții s-au antrenat și sunt gata să ofere un spectacol de neuitat, iar prezentatorii și jurații deciși să transforme sezonul într-un #super12! Pe 4 februarie, pe PRO TV, la 20:30, începe Românii au talent!  

Prezentatorii, Pavel Bartoș și Smiley, s-au așezat confortabil în culise și sunt curioși să-i cunoască pe eroii noului sezon. La masa juriului au rămas Andra și Andi Moisescu, iar Dragoș Bucur și Mihai Bobonete li s-au alăturat și abia așteaptă să se bucure de spectacol! 

Emisiunea poate să fie urmărită înainte pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies