Medicul Virgiliu Stroescu, despre alimentele sănătoase și cele periculoase

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 31 Martie 2021
Data actualizare: 31 Martie 2021
Medicul Virgiliu Stroescu a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre alimentele care trebuie scoase din alimentație și care pun în pericol viața românilor.   

“Carnea roșie are mult fier. Fierul este o substanță oxidantă. Bărbații au mai mult cancer decât femeile pentru că ele lunar își dau porția de fier (...) Deci fierul în cantitate mare este periculos. Carnea roșie are factor de creștere și dacă ai o celulă mică, o va face mare. Carnea roșie are mult colesterol, o substanță extraordinar de importantă pentru organism în cantități mici, dar mortală în cantități mari”, a explicat medicul. 

Virgiliu Stroescu a vorbit despre un studiu pentru prevenirea cancerului, realizat în 1970. „S-a făcut pe 30 de ani, pe jumătate de milion de oameni. (...) Și au avut trei concluzii. Cine mănâncă zilnic în jur de 50-60 grame de carne roșie are riscul de a face cancer cu 40% mai mare ca restul. (...) Cine mănâncă fibre vegetale nu face cancer de colon”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies