Mihaela Rădulescu "Am vrut să refac aceeași fotografie nud de acum 20 de ani"

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fprotvplus.ro%2Femisiuni%2Fla-maruta%2Fclip%2F33189-mihaela-radulescu-invitata-la-o-masa-campeneasca%3Ffbclid%3DIwAR0mb7tpV0K9DcxDVxjMtPcuTu-oD1sEpLjxp2im3MoWX7TT65Ai8h015Rk&h=AT2W71WHByw77DFoJoEoxrX0n6jLyPuyfW0YJpMglep3ZwEteMOR09dwieEiJMgW-brq-UfRWbN9oJpO_-CUhkbhQw28wK5MTxQ35z_v4N8J9df2naTatQmIkbAeUgf0q94
Data publicarii: 29 Septembrie 2021
Data actualizare: 29 Septembrie 2021
Mihaela Rădulescu a făcut un anunț special La Măruță.

"Mâine apare o copertă manifest în care apar fără haine. Sărbătorim 20 de ani de la primul nud pe care l-am făcut și pentru care banii s-au dus exclusiv pentru caritate, pentru Hospice - Casa Speranței. La 20 de ani am repetat aceeași fotografie cu același fotograf, Marius Bărăgan. E vorba de îndrăzneală și asumare. Felix nu are nimic împotrivă" spune Mihaela. 

În plus, La Măruță, Mihaela Rădulescu a povestit și despre relația cu Felix:

"Acum în octombrie, împlinim 8 ani în relație. Mulți vor să îi bată recordul, dar de la vrut la putut... El nu vrea să bată ce a mai făcut. La anul pregătește ceva demențial. Panicată nu mai sunt demult...Mama lui e, probabil aș fi și eu cu fiul meu." 


În plus, Mihaela a vorbit și despre plecarea fiului ei în America:

"Ayan a intrat într-o galerie foarte selectă, E printre puținii care au centura neagră în lume la krav-maga. Normal că am plâns când am plecat. Ziua când am plecat de lângă el și l-am lăsat în campus în SUA a fost cea mai grea din viața mea. M-am obișnuit, nu am suferit așa niciodată. Dar da, i-am dus covor în campus. M-am enervat că am văzut că totul era gol, am luat un covor și am dus. Am cărat așa o cutioaie cu produse de curățat. La un moment dat am lăsat și o plantă în cameră, mi se părea că lipsește ceva. Au venit colegi ai lui să vadă cum arată camera cu plantă, părinții lor îi lasă mai așa, de capul lor."


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!