Mihaela Rădulescu: "Mi-a fost teribil de greu când a plecat Ayan"

Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, Ayan, interviu, La Maruta,
Data publicarii: 30 August 2021
Data actualizare: 30 August 2021
Mihaela Rădulescu a vorbit cu o sinceritate debordantă despre experiența de mamă. 
Despre Ayan, Mihaela Rădulescu a mărturisit La Măruță: 
 
"Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor, așa că mi-am dorit să nu crească în România. (...) Cred că apreciază că a crescut într-un mediu academic foarte bun.(...) nu am un top al sfaturilor, tot ce puteam eu omenește să îi transmit, am făcut asta. 
 
Legat de momentul în care Ayan a anunțat că vrea să plece în SUA, Mihaela a mărturisit că i-a fost extrem de greu, "teribil de greu, m-am dus în fiecare lună să îl vizitez, dar asta e, la un moment dat trebuie să îl lași să zboare."  
Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit vârsta de 17 ani, pe 1 august 2021. Mândră de fiul ei, vedeta i-a făcut cea mai frumoasă urare pe Instagram:

„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu – cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat."

VEZI MAI MULTE DECLARAȚII SPECIALE ÎN VIDEO-UL ATAȘAT ACESTUI ARTICOL


FOTO: MIHAELA RĂDULESCU INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!