Mihai Bobonete, de ziua lui: "Nu pot să spun că sunt mai înțelept că am scris acest mesaj" Ce îți dorește actorul?

Mihai Bobonete, de ziua lui: Nu pot să spun că sunt mai înțelept că am scris acest mesaj Ce îți dorește actorul?
Data publicarii: 14 Iunie 2022
Data actualizare: 14 Iunie 2022
Mihai Bobonete a împlinit pe 15 iunie 42 de ani și a postat pe Instagram un mesaj emoționant.
Actorul a scris:
 
„Am momente în care mă gândesc foarte mult și mă întreb dacă eu merit ceea ce am, dacă asta este ce mi-am dorit sau e o întâmplare că mă aflu în soarta asta, mă gândesc, vă văd, vă aud, vă simt și cel mai important lucru este că am început să mă văd și pe mine așa cum sunt. Astăzi sunt jumătate recunoscător și jumătate fericit, jumătate în adevăr și jumătate în minciună, jumătate în ceea ce nu mai vreau să fiu și jumătate în noul Bobo.

Sunt jumătate pentru câțiva prieteni și jumătate pentru alții, jumătate sunt pentru Mama și la fel, am o jumătate pentru Tata… La 42 de ani. Astăzi sunt în sfârșit 100%, fără jumătăți și cu toată ființa mea pentru Octavian, Maria și Cătălina. Ei știu cel mai bine ce să facă cu mine, iar eu dorm din ce în ce mai liniștit!”
 
Pornind de la postare, Măruță l-a întrebat în emisiune dacă devine mai înțelept:

"Nu pot să zic că sunt mai înțelept, oamenii care mă cunosc trebuie să aprecieze. Asta mi-a venit atunci să scriu. (...) Nu pot să răspund la mesaje , pentru că stau cu familia mea. (...) Îmi doresc să fiu sănătos, să fim toți sănătoși și să trăim toți într-o lume mai bună." 

FOTO: MIHAI BOBONETE INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies