Mihai Trăistariu, despre dorința de a-și clona mama, despre violențele tatălui și despre dispariția unei nepoate

Citeste mai mult despre: Mihai Traistariu, dezvaluiri, familie,
Data publicarii: 21 Februarie 2022
Data actualizare: 21 Februarie 2022
 „La Măruță”, Mihai Trăistariu  a vorbit, mai sincer ca niciodată, despre dramele familiei sale, despre amintirile violente legate de tatăl său, despre durerea provocată de moartea mamei, dar și despre dispariția unei nepoate dragi.
Artistul îți amintește că a suferit mult în copilărie. Problemele dintre părinții săi ar fi apărut după ce mama lui a aflat că era înșelată. Cei doi nu s-au despărțit însă, dar nu s-au înțeles și l-au făcut pe Mihai să creadă în copilărie cu violențele sunt normale. Mai mult, a mărturisit că a fost afectat doar de moartea mamei, nu și a tatălui:
 
„M-au anunțat copiii că a murit tata. Pentru că a fost atâta bătaie în casă, n-am simțit nevoia să plâng. În sinea mea, cred că m-am și bucurat, că mama a scăpat de chin.(... )Înt-o carte am un smoc de păr al mamei, l-am luat din spital; poate peste 50 de ani pot să o clonez, cine știe; clona nu mai e acceași persoană, dar e mama care crește."Trăistariu a mai povestit altceva șocant:

"Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă bine cred. Sor'mea… Pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei. E nepoata mea (...)Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam meditații la integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”


FOTO: INSTAGRAM MIHAI TRĂISTARIU
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies