Mioara de la Vărbilău, poveste emoționantă despre familia sa! De la cine a moștenit talentul muzical

Citeste mai mult despre: mioara de la varbilau,
Data publicarii: 01 Septembrie 2022
Data actualizare: 01 Septembrie 2022
Mioara Vărbilău, una dintre cele mai cunoscute prezențe din muzica lăutărească, a pășit în platoul emisunii „La Măruță”, acolo unde a dezvăluit detalii neștiute din viața sa. Iată povestea fabuloasă a cântăreței!

Are 73 de ani și cântă de 62 de ani cu vocea și acordeonul, însă nu poate renunța la pasiunea ei. Povestea Mioarei Vărbilău este despre tradiția din familie, dedicare și multă muncă. Iată cum au fost primii pași în această direcție și cine i-a fost alături încă de la începuturi!

„Am cântat eu cu soțul meu prima dată, după au învățat și copiii și așa am plecat după bani. Eu am cântat de la 11 ani, dar cântam cu tatăl meu care s-a dus, fratele meu a murit și el și după am cântat cu soțul, până am crescut copiii, și după am făcut taraful ăsta ca să o ducă și ei mai bine.

Tata, dacă nu a avut băiat prima dată, m-a luat pe mine și mi-a zis că trebuie să învăț neapărat să cânt. M-a învățat o horă, o sârbă și două melodii și m-a luat cu el la o nuntă. Dimineața când am plecat mi-a lăsat banii mie. Eram amărâți, nu aveam să îmi iau și eu pantofi, ce îi trebuia unei fete.

Când am văzut banii, m-au încântat și am învățat”, a povestit Mioara de la Vărbilău.

VEZI VIDEOCLIPUL INTEGRAL MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies