Moment emoționant dedicat lui Zmărăndescu cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui i-a cântat în direct

Moment emoționant dedicat lui Zmărăndescu cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui i-a cântat în direct
Data publicarii: 26 Ianuarie 2022
Data actualizare: 26 Ianuarie 2022
Astăzi, telespectatorii emisiunii de divertisment La Măruță au putut urmări un moment unic și emoționant cu fiica concurentului Survivor România, Cătălin Zmărăndescu. Fiind ziua lui de naștere, micuța i-a cântat sportivului în direct “Happy Birthday to you”. 

Momentul a fost unul adorabil, iar mama sa, Luiza Zmărăndescu, care a discutat pe Skype cu Măruță spune că tatăl ei s-ar fi topit de emoție să o vadă cum cântă, mai ales acum când dorul de casă e puternic.

După cântare, fetița i-a trimis un pupic tatălui ei, iar Maruță a ținut să precizeze: „E un moment care va rămâne pentru el și când se va întoarce acasă și-l va vedea, va fi impresionat. Mai mult ca sigur Cătălin va căuta să se uite la aceste imagini”, a spus prezentatorul cu entuziasm. 

Legat de experiența lui în cadrul show-ului Survivor, Luiza a mărturisit: “Suntem cu sufletul alături de el și cred că și el se gândește la noi. Este un luptător și într-adevăr, înfrângerile nu le digeră foarte bine, dar îl văd cu capul sus și sunt sigură că o să treacă cu bine peste aceste provocări. Categoric îl văd în finală. Este o persoană cu un psihic foarte puternic. Este un învingător și cred că o să se descurce foarte bine. Matilda, fetița noastră plânge în fiecare seară pentru el și îl susține”.

Vezi mai multe în materialul video de mai jos.

Foto: Captură emisiune
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies